Djurens Rätt
djurensratt-se/agera/volontar/evenemang_17
13 April 2023

Sök jobbet som specialist inom företagsrelationer!

Är du en stjärna på att skapa relationer och påverka andra? Vill du skapa en positiv förändring för djuren genom att upparbeta kontakter med olika företag?

Vi söker nu en specialist inom företagsrelationer som brinner för att driva igenom viktiga beslut för djuren. Rollen innebär att skapa och underhålla kontakter i syfte att påverka dem att inkorporera djurskydd i hållbarsarbetet. Tjänsten ingår i teamet företagsrelationer som driver är viktig förändring på organisationsnivå. 

Som specialist företagsrelationer arbetar du med att skapa fördjupade samarbeten mellan företag och Djurens Rätt. Du bidrar till utveckling av Djurens Rätts arbete gällande företagspolicys. Du arbetar självgående på ett strukturerat sätt mot uppsatta mål. Arbetet kräver att du förstår vilka problem som finns samtidigt som du kommer med tydliga lösningar för vägen framåt. Du håller huvudet kallt i när diskussioner kan hetta till och ser framgång i att inte acceptera ett nej. I tjänsten förekommer resor både inom och utanför Sverige. Vi tror att vår nya specialist inom företagsrelationer brinner för att skapa positiv förändring för djuren genom att underhålla professionella relationer.

Sista ansökningsdag är 2023-05-01.

Eliza Chmurzynska

Eliza Chmurzynska

HR-ansvarig
Dela: