Djurens Rätt
06 April 2020

Testamentsrådgivning från juristbyrån Lavendla

Är du intresserad av att upprätta ett testamente och låta Djurens Rätt finnas med i det? Många kan själva upprätta sitt testamente, eller använda sig av en förskriven mall. Men det är inte ovanligt att man har en situation som innebär att det är bra att ta hjälp av en jurist som hjälper till med upprättandet av testamentet.

Via Djurens Rätt har du rätt till reducerade priser på att upprätta testamente och andra juridiska dokument hos Lavendla Juridik. Deras jurister finns på många orter runt om i landet. De hjälper dig och ser till så att allt blir juridiskt korrekt utifrån din specifika situation.

Du är varmt välkommen att kontakta Lavendla Juridik på 0770-33 90 70 eller via kontaktformuläret på http://www.lavendla.se/djurens-ratt. Ett första samtal med en jurist är helt kostnadsfritt och förutsättningslöst - du förbinder dig inte att upprätta testamente hos Lavendla.

Du är också varmt välkommen att beställa Djurens Rätts informationsmaterial om att testamentera, helt gratis. Beställningsformulär hittar du här. I vårt material ingår bland annat förskrivna mallar.

Liv Linder

Liv Linder

Testamentsansvarig
Dela: