Djurens Rätt
djurensratt-se/fokusområden/Vego/im_vegan/IM_vegan_2
Främjar växtbaserat

Vad är "I'M VEGAN"?

"I'M VEGAN" är en varumärkesregistrerad veganmärkning från Djurens Rätt som täcker livsmedel, hygienartiklar och kosmetika. Det är en tydlig märkning som representerar ert företags värderingar och satsningar för en djurvänlig och hållbar livsstil. 

Vi vill göra det lätt för konsumenter att hitta det de söker, därför tillhandahåller Djurens Rätt märkningen I'M VEGAN. I’M VEGAN förmedlar tydligt att produkten i fråga inte innehåller animalier och att den är framtagen utan djurförsök i något led. Märkningen gäller per produkt och alla produkter som är veganska kan få märkningen.

Varför välja "I'M VEGAN"?

  • Kredibilitet: Vår certifiering ger tredjepartsverifiering av era produkters veganska status och försäkrar andra om att era produkter verkligen är djurvänliga.
  • Marknadsföring: Som ett "I'M VEGAN"-företag får ni tillgång till vårt nätverk och exponeras på vår samarbetsplattform Välj Vego minst tre gånger om året till ett värde av 20 000 kr. Dessutom får ni rabatt på annonsering i Djurens Rätt medlemstidning som når ungefär 60 000 personer per nummer och skräddarsydd coachning inom marknadsföring och strategisk produktutveckling. Detta kan hjälpa er att koppla samman med en lojal kundbas och få relevant feedback från våra experter.
  • Förespråka: Genom att stolt visa upp certifieringen "I'M VEGAN" blir ni förespråkare för den veganska livsstilen och uppmuntrar kunder att göra medvetna val.

Hur får man certifieringen "I'M VEGAN"?

Certifieringsprocessen för "I'M VEGAN" är enkel. Ni behöver tillhandahålla dokumentation för era produkters innehåll och i fallet med kosmetikaprodukter eller hushållsprodukter behöver ni även tillhandahålla dokumentation gällande djurförsök. Vårt team kommer att granska er ansökan, och vid godkännande kommer ni att få certifieringen "I'M VEGAN" som ni stolt kan visa upp på era produkter, era sociala medier och webbplats.

I'M VEGAN

Ansök om märkningen eller kontakta oss

Vill du märka dina produkter med I’M VEGAN? Kontakta oss så berättar vi mer! Du når oss via formuläret eller imvegan@djurensratt.se.

djurensratt-se/om/kontakt/formular

Kontakta oss

För att kunna hjälpa dig med din anmälan och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.