Djurens Rätt
21 September 2022

Bokmässa & läslov

Först kallades ledigheten för potatislovet, för att barnen skulle hjälpa till att plocka potatis. Därefter döptes den lediga höstveckan om till höstlov, för att sedan för ett par år sedan byta namn åter igen till; läslov! Ett namnskifte för att uppmuntra en vecka där läsningen får samma plats som idrotten har under sportlovet. Lovet ska ses som en pusselbit i ett stort arbete för mer läsning.

Ge en läslovspresent till ett barn som bryr sig om djuren! Medlemsavgiften i Rädda Djuren-klubben är på 100 kr och gör skillnad för djuren och dessutom får barnet 5 nr av tidningen Klubbnytt, som är till brädden fylld av massa kul läsning om djur, serier och reportage!

 

Vi ses på bokmässan

Under bokmässan 22-25 september kommer Rädda Djuren-klubben, tillsammans med bästa kompis-föreningen Djurens Rätt, vara på plats för att tipsa om spännande lästips och bok-kit, ha författarbesök av Mari Bister (författaren bakom Djurdeckarna) och du har chans att få din bok signerad på plats! Utöver detta har vi bunkrat upp med massvis av roliga premier om ni vill bli medlemmar; gosedjur, Klubbnytts-paket och klistermärken!

 

I Rädda Djuren-klubbens monter kan du:

 

📚 få boktips inför läslovet.

📚 få gratis Klubbnytt.

📚 ta del av premier: gosedjur, pins & t-shirts, pysseltidningar och bok-kit.

📚 teckna medlemskap och få extra stora premiepaket!

📚 få din bok signerad av Mari Bister som har skrivit serien Djurdeckarna - fredagen 23 sep kl 16.15-16.45!

... & massa annat skoj!

Läsa bok

 

 

Ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben gör skillnad för både barn och djur.

 

Dela: