Djurens Rätt
20 May 2022

Förnya ditt medlemskap för djuren

Tack vare dig och ditt medlemskap har vi under året nått många viktiga delmål för djuren. Nu satsar vi på att göra ännu större skillnad för djuren under 2022. För att det här arbetet ska vara möjligt behöver vi din hjälp! Förnya ditt medlemskap och fortsätt att vara en röst för djuren. Ditt bidrag gör skillnad!

Under 2022 kommer Djurens Rätt bland annat att arbeta för att:

Avveckla Sveriges minkfarmer. Varje år dödas en halv miljon minkar i Sverige. De flesta minkar blir bara ett halvår gamla och lever hela sina liv i en trång gallerbur. Djurens Rätt driver på för ett förbud mot pälsdjursuppfödning i Sverige, genom opinionsbildning, politisk påverkan och samarbeten med företag.

Ta fram handlingsplaner för utfasning av djurförsök. Runt om i Sverige utsätts varje år tusentals djur för plågsamma djurförsök. Djurens Rätt arbetar aktivt för att förbjuda och ersätta djurförsök. Det gör vi genom att arbeta för en starkare lagstiftning mot djurförsök samt sätta press på politiker för att mer pengar ska avsättas för djurfri forskning.

Brott mot djurskyddslagen måste få kännbara påföljder. Under året har skandalerna i djurfabrikerna avlöst varandra. Djuren Rätt arbetar aktivt med att brott mot djurskyddslagstiftningen måste tas på allvar genom att ställa krav på företagen bakom skandalerna samt sätta press på politiker och myndigheter. 

 

Så här förnyar du ditt medlemskap:

Hjälp oss att se till att arbetet för djuren inte stannar upp genom att förnya ditt medlemskap. Du förnyar enkelt ditt medlemskap via avin du har fått hem i brevlådan eller SMS:a din kod och ditt personnummer till nummer: 72901

Kod för Djurens Rätt fullbetalande: FÖRNYELSE

Kod för Djurens Rätt reducerad medlemsavgift: FÖRNYA 

Kod för Rädda Djuren-klubben: KLUBBEN 

Exempelvis: FÖRNYA 6302019977

 

* Den reducerade medlemsavgiften kostar 100 kronor per år och gäller för ungdomar upp till 25 år och pensionärer. Som fullbetalande årsmedlem kostar medlemskapet 240 kronor per år.

 

Tack för att du är med och gör skillnad!

Dela: