Djurens Rätt
djurensratt-se/agera/volontar/volontar_3
Agera

Bli volontär

Ta chansen att engagera dig i en av världens ledande och äldsta djurrätts- och djurskyddsorganisationer! Vi ser till att du matchas till den engagemangsform som passar just dig.

Engagera dig

Anmäl dig som volontär

  • Vad kan jag göra som volontär?

  • ✓ Delta på protester
  • ✓ Moderera Djurens Rätts sociala medier
  • ✓ Hjälpa till på kontoret, med mera!
djurensratt-se/agera/volontar/rikskonferens_1

Intresseanmälan för att bli volontär

Dina uppgifter

Födelsedatum som åååå-mm-dd, tex 2010-10-10
Jag är medlem i Djurens Rätt *

Det kan handla om att skriva insändare, delta vid protester, representera Djurens Rätt vid utåtriktade arrangemang, eller hjälpa till på ett av Djurens Rätts kontor.

Beskriv din erfarenhet eller specialkompetens, t.ex. om du är utbildad fotograf/illustratör/jurist/UX-designer.

För att kunna hantera din intresseanmälan sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Lär dig mer

Hur är det att vara volontär för Djurens Rätt?

Är du nyfiken på hur det är att vara volontär för Djurens Rätt? Möt volontärerna Albert, Hanna och Camilla och hör dem berätta om hur det går till att bli volontär och vad som är det bästa med att engagera sig för djuren.

Loading ...
Loading ...
djurensratt-se/agera/volontar/sommarturne_8
djurensratt-se/agera/volontar/sommarturné_26
Häng med

Djurens Rätts sommarturné

Sedan 2006 åker Djurens Rätt på sommarturné genom Sverige för att sprida budskapet om djurens rättigheter. Som outreachvolontär ingår du i ett härligt team som besöker gator och torg, marknader, stadsfester och festivaler för att förändra för de djur som är flest och har det sämst. Vill du vara med?

Läs mer om turnén
djurensratt-se/agera/volontar/kontorsvolontar_1
BLI VOLONTÄR

Hitta ditt volontärprogram

Som volontär i Djurens Rätt ingår du i ett team med andra volontärer som kommer från olika delar av landet. Du tillhör ett volontärprogram där du får jobba med det du tycker är kul och det du är bäst på. Är det sociala medier, översättning, utåtriktade aktiviteter eller administration? Det finns något för alla!

djurensratt-se/agera/volontar/evenemang_10
BLI VOLONTÄR

Rekryteringsprocess

Under en rekrytering träffar vi flera kandidater. Vi håller intervjuer och gör utdrag ur belastningsregistret. Som volontär behöver du vara medlem i Djurens Rätt.

 

När du skickat in din intresseanmälan får du en mailbekräftelse på att vi tagit emot den. Vi läser alla anmälningar och hör av oss så fort vi matchat din anmälan med ett program som passar just dig! 

djurensratt-se/personal/evenemang/djurensratt_15
BLI VOLONTÄR

Utbildning och träffar

I ditt uppdrag som volontär får du utbildning och stöd av volontärsamordnare, samt andra specialister inom Djurens Rätt. Du deltar på volontärträffar, kickoffer och konferenser där du får träffa likasinnade och utveckla ditt engagemang tillsammans med andra.

Stöd oss

Inte redan medlem?

För att engagera dig som volontär i Djurens Rätt behöver du vara medlem. Är du inte medlem och vill engagera dig?

Bli medlem idag