Djurens Rätt
djurensratt-se/agera/volontar/evenemang_20
Agera

Bli volontär

Djurens Rätts volontärer är en viktig del av organisationen och arbetar med uppgifter som gör verklig skillnad för djuren. Utan alla fantastiska eldsjälar som engagerar sig skulle Djurens Rätt inte finnas.

Som volontär i Djurens Rätt arbetar du med vad som passar just dig och där du behövs mest. Berätta vad du är bra på och vad du tycker är roligt så matchar vi dig till ett program som vi tror passar dig!

djurensratt-se/agera/volontar/sommarturne_2
Engagera dig

Anmäl dig som volontär

Ta chansen att engagera dig i en av världens ledande och äldsta djurrätts- och djurskyddssorganisationer! Vi ser till att du matchas till den engagemangsform som passar just dig.

 

  • Vad kan jag göra som volontär?

  • ✓ Delta på sommarturnén
  • ✓ Moderera Djurens Rätts sociala medier
  • ✓ Skriva insändare, med mera!
  •  
  • Vad kan jag göra som en blixt?

  • ✓ Enkla aktiviteter direkt från mobilen
  • ✓ Påverka företag/makthavare digitalt
djurensratt-se/agera/volontar/sommarturne_3

Anmälningsformulär för volontärer

Hur vill du engagera dig? *
Dina uppgifter

Födelsedatum som åååå-mm-dd, tex 2010-10-10
Jag är medlem i Djurens Rätt *

För att kunna hantera din intresseanmälan sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

djurensratt-se/agera/volontar/evenemang_4
Anmäl dig!

Djurens Rätts sommarturné

På sommarturnén delar vi ut informationsmaterial, sprider kunskap om djurens situation och påverkar tusentals människor till att göra djurvänliga val. Varje sommarturné genomsyras av en kampanj som blir fokus för arbetet under sommaren. 

Sedan 2006 åker Djurens Rätt varje sommar på turné genom Sverige för att sprida budskapet om djurs rättigheter. Vi besöker gator och torg, marknader, stadsfester och festivaler runt om i Sverige för att förändra för de djur som är flest och har det sämst. Vill du veta mer?

Läs mer
djurensratt-se/agera/volontar/evenemang_1
BLI VOLONTÄR

Hitta ditt volontärprogram

Som volontär i Djurens Rätt ingår du i ett team med andra volontärer som kommer från olika delar av landet. Du tillhör ett volontärprogram där du får jobba med det du tycker är kul och det du är bäst på. Är det sociala medier, översättning, utåtriktade aktiviteter eller administration? Det finns något för alla!

djurensratt-se/agera/volontar/evenemang_10
BLI VOLONTÄR

Rekryteringsprocess

Som en del i rekryteringen håller vi intervjuer och gör utdrag ur belastningsregistret. Som volontär behöver du vara medlem i Djurens Rätt.

 

När du skickat in din intresseanmälan får du en mailbekräftelse på att vi tagit emot den. Vi läser alla anmälningar och hör av oss så fort vi matchat din anmälan med ett program som passar just dig! 

djurensratt-se/personal/evenemang/djurensratt_15
BLI VOLONTÄR

Hjälp i form av utbildning och stöd

I ditt uppdrag som volontär får du utbildning och stöd av volontärsamordnare, samt andra specialister inom Djurens Rätt. Du deltar på volontärträffar, kickoffer och konferenser där du får träffa likasinnade och utveckla ditt engagemang tillsammans med andra. Du får också löpande uppdateringar om vad som händer inom organisationen via appen Slack.

Stöd oss

Inte redan medlem?

För att engagera dig som volontär i Djurens Rätt behöver du vara medlem. Är du inte medlem och vill engagera dig?

Bli medlem idag