Djurens Rätt
djurensratt-se/fokusområden/ko_kalv/Ko_och_kalv_9
Stöd oss

Starta en insamling för djuren

Fyller du år eller ska gifta dig och vill önska dig gåvor till djuren? Ska du avtacka en djurälskande kollega eller genomföra någon kul utmaning? Kanske vill du samla in pengar till minne av någon? Starta en egen insamling för djuren!

Det enklaste och bästa sättet att samla in pengar till Djurens Rätt är att starta en insamling via vår hemsida. Du väljer själv vilken typ av insamling du vill starta, hur länge den ska pågå och vad du vill ha för insamlingsmål. Dela sedan länken med nära och kära som du vill ska bidra till insamlingen.

Starta en insamling här

Du kan också starta en insamling till förmån för Djurens Rätt via Facebook.

Insamling för företag, UF-företag och organisationer

Vill ditt företag samla in pengar för djuren eller arrangerar du ett evenemang där du vill skänka intäkter? Representerar du ett UF-företag och vill vara med i kampen för djurens rättigheter? Läs mer om hur ni som företag eller organisation kan hjälpa djuren här. 
 

Läs mer

Viktigt att tänka på

 

  • Egna insamlingar till förmån för Djurens Rätt får aldrig förknippas med animaliska produkter, alkohol, tobak eller djurtestade produkter. Djurens Rätt har rätt att avbryta insamlingar som bryter mot dessa regler.
     
  • Djurens Rätt har inte möjlighet att öronmärka de pengar som ni samlar in. Det går alltså inte att bestämma vad insamlingens pengar ska användas till inom organisationen. När du skänker pengar eller startar en insamling till Djurens Rätt så går det till vårt arbete för djuren. Vi prioriterar att lägga mest resurser på de djur som är flest och har det allra sämst. Det är där vi kan göra störst skillnad för så många individer som möjligt. 

 

djurensratt-se/fokusområden/Familjedjur/Familjedjur_10
KONTAKT

Frågor kring att starta en insamling

Om du har några frågor eller funderingar kring att starta en insamling är du varmt välkommen att kontakta insamlingsansvarig för privata givare

 

  • Sofie Alvén
  • E-post: sofie.alven@djurensratt.se 
  • Telefon: 08-555 914 36