Djurens Rätt
djurensratt-se/mockups/formular_9
Kontakta oss

Kontakt

Hej! Kul att du hittat hit. Välkommen att kolla efter kontaktuppgifter till rätt person. Du kan också kika igenom våra vanliga frågor och svar, kanske är det så att någon annan redan har ställt samma fråga som du sitter på. 

djurensratt-se/personal/evenemang/djurensratt_25
Frågor och svar

Vanliga frågor & svar

Innan du kontaktar oss får du gärna kolla om någon innan dig redan ställt samma fråga bland våra vanliga frågor och svar. Se våra vanligaste frågor och svar på denna sida. Hittar du inte svaret på din fråga så kontakta oss i formuläret nedan.

Hitta fler frågor och svar på följande sida! Kanske har någon redan ställt samma fråga som dig och fått svar ifrån oss. 

Till vanliga frågor
djurensratt-se/fokusområden/ko_kalv/Ko_och_kalv_24
Sedan 1882

Om Djurens Rätt

Djurens Rätt arbetar globalt för att göra skillnad för de djur som är flest och har det sämst. Det har vi gjort sedan 1882. Med målinriktade kampanjer, företagssamarbeten och politiskt påverkansarbete är vi en av världens ledande djurrätts- och djurskyddsorganisationer, med fler än 50 000 medlemmar i Sverige.

Läs mer
djurensratt-se/fokusområden/Kycklingar/Kycklingar_glad_6
Organisationen

Hur vi arbetar

Djurens Rätt arbetar globalt för att göra skillnad för de djur som är flest och har det sämst. Vår målsättning är att montera ned djurfabrikerna, fasa ut djurförsöken, avveckla pälsindustrin och främja växtbaserat. Det gör vi genom målinriktade kampanjer, företagssamarbeten och politiskt påverkansarbete.

Genom demokratisk opinionsbildning, politisk dialog, företagssamarbeten och ökad kunskap vill vi förverkliga vårt mål: en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som tillsammans är Djurens Rätt. Bästa sättet att stödja Djurens Rätt är att bli månadsgivande medlem.

djurensratt-se/fokusområden/Minkar/mink_glad_1
Vår vision

Vad vi står för

Djur är liksom människor kännande varelser med intressen och behov som måste tillgodoses. Vi kan aldrig acceptera att man ser på djuren som varor, som ting för människor att utnyttja för egna intressen.

 

Genom demokratisk opinionsbildning, politisk dialog, företagssamarbeten och ökad kunskap vill vi förverkliga vårt mål: en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

djurensratt-se/fokusområden/grisar/grisar_29
Engagera dig och gör skillnad

Stöd arbetet för djuren

Det går att engagera sig på många olika sätt. Du kan bli medlem, skänka en gåva eller engagera dig ideellt som volontär, för att nämna några exempel. Varje gåva och medlem gör skillnad för djuren.

Läs mer om vad du kan göra för djuren
Ställ din fråga

Kontakta oss via mail

Här kan du ställa frågor till oss! Kanske undrar du något om medlemskap eller vill kontakta oss gällande andra frågor.  Varmt välkommen att höra av dig till oss!

djurensratt-se/mockups/formular_4

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Ärende

Det här är ett ärende om ... *

För att kunna hjälpa dig med ditt ärende och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

djurensratt-se/om/kontakt/kontoret
Kontakta oss

Kontakta våra kontor

Här hittar du kontaktuppgifter och besöksadresser till våra kontor. Rör din fråga något gällande våra kontor eller letar du efter besöksadress? Se våra kontaktuppgifter till våra kontor här nedan.

djurensratt-se/illustrationer/kontakt_logo
Kontakta

Kontoren via telefon

Telefon: 08-555 914 00 
Växelns öppettider måndag - fredag: 9-12, 13-14:30

Telefontider för frågor om medlemskap, gåvor, testamente & shop
Måndag - torsdag: 9-12, 13-14:30, 15-16:30
Fredag: 9-12, 13-14:30

djurensratt-se/illustrationer/kontakt_logo
Kontakta

Kontoret i Stockholm

Postadress: Box 171 32, 104 62 Stockholm
Besöksadress: Hornsgatan 123, 104 62 Stockholm

Kontorets öppettider:
Måndag-torsdag: 9-12, 13-14.30, 15-16.30
Fredag: 9-12, 13-14.30

djurensratt-se/illustrationer/kontakt_logo
Kontakta

Kontoret i Göteborg

Postadress: Box 7023, 402 31 Göteborg
Besöksadress: Andra Långgatan 34, 413 27 Göteborg

Kontorets öppettider:
Mån-tors: 9-12, 13-14.30, 15-16.30
Fre: 9-12, 13-14.30

djurensratt-se/illustrationer/kontakt_logo
Kontakta

Kontoret i Malmö

Besöks- & postadress: Stora Nygatan 27, 211 37 Malmö

Kontoret har inga fasta öppettider. Finns personal på plats är du varmt välkommen in!

djurensratt-se/mockups/formular_5
Kontakta oss

Kontakta specifika avdelningar

Här hittar du kontaktuppgifter till specifika avdelningar inom organisationen. Rör din fråga något gällande press eller företag? Har du frågor om ditt medlemskap? Se våra övriga kontaktuppgifter här nedan.

djurensratt-se/om/kontakt/givarservice
Kontakta

Givarservice

För dig som medlem, skänker gåvor eller vill stödja vårt arbete. Har du frågor gällande gåvor är du välkommen att kontakta oss.

djurensratt-se/om/kontakt/shop_2
Kontakta

Djurens Rätts webbshop

Har du frågor om vår shop där varje köp stödjer arbetet för djuren? Välkommen att kontakta oss.

djurensratt-se/om/kontakt/tidningen
Kontakta

Tidningen Djurens Rätt

Tidningen Djurens Rätt är Djurens Rätts medlemstidning och Nordens största tidning om djurrätt och djurskydd. Ställ frågor kring vår tidning.

djurensratt-se/om/kontakt/rdk
Kontakta

Rädda Djuren-klubben

Rädda Djuren-klubben är en barnklubb för alla barn upp till 13 år som gillar djur. Har du frågor gällande barnklubben?

djurensratt-se/om/kontakt/valj_vego
Kontakta

Välj Vego

Vår inspirationssajt för allt växtbaserat. Har du frågor gällande vår sajt Välj Vego är du varmt välkommen att kontakta oss.

djurensratt-se/om/kontakt/pressjour
Kontakta

Pressjour

Är du journalist eller har du ett nyhetstips? Välkommen att kontakta vår pressjour! Pressjouren är öppen varje dag mellan 8-21.

djurensratt-se/om/kontakt/foretag
Kontakta

Företag

Vill ni vara med och skapa en djurvänligare värld? Genom att bidra till Djurens Rätt visar ni era kunder, anställda och partners att ni stöttar arbetet för djuren. Här hittar du mer information om våra företagssamarbeten.

djurensratt-se/om/kontakt/styrelsen
Kontakta oss

Kontakta styrelsen eller ge synpunkter

Letar du efter kontaktuppgifter till vår styrelse? Vill du ge förslag på förbättringar eller har du synpunkter på vår verksamhet? Här hittar du sådan information.

 

Styrelsen

Här hittar du information och kontaktuppgifter till Djurens Rätt's riksordförande eller vice riksordförande. Du kan också läsa mer om alla som sitter i styrelsen.

Styrelsen

Förslagslådan

Har du en idé, tanke eller ett förslag som du tror kan bidra till att Djurens Rätt blir en starkare organisation? Hör av dig till oss!

Förslagslådan

Lämna synpunkt

Om du har formella synpunkter på Djurens Rätt som organisation eller på vår verksamhet kan du lämna dem till oss via denna sidan. Du kan vara anonym.

Lämna synpunkt