Djurens Rätt
djurensratt-se/agera/kampanjer/Kampanjbilder-EOTL
END OF THE LINE FOR FACTORY FARMING

Skriv under för djuren!

Djurfabriker innebär ett högintensivt jordbruk som skadar djuren, människorna och planeten. Nu uppmanar vi FN att anta en global överenskommelse om ett slut på djurfabrikerna!

Djurfabriker innebär ett högintensivt jordbruk som skadar djuren, människorna och planeten. Uppmana FN om ett slut på djurfabrikerna!

Skriv under idag
Agera

Aktuella kampanjer

Djurens Rätt arbetar för att förändra livet för de djur som är flest och har det sämst. Agera för djuren du också genom våra aktuella kampanjer och namninsamlingar nedan.

djurensratt-se/agera/kampanjer/Kampanjbilder-Lidl

Sån är Lidl?

Uppmana livsmedelskedjan Lidl att säga nej till turbokycklingar och ja till bättre djurvälfärd. Lidl är en växande matkedja med tusentals butiker i 30 länder. I dagsläget köper de in turbokycklingar från kycklingfabriker som utsätter djuren för systematiskt djurplågeri.

Läs mer
djurensratt-se/fokusområden/Minkar/mink_hemsk_3

Uppmana Max Mara att bli pälsfria!

Djurens Rätt uppmanar modemärket Max Mara att anta en pälsfri policy, de är ett av de sista internationella modemärkena utan en pälsfri policy. Max Mara hamnar flera steg efter sina konkurrenter Gucci, Prada, Versace, Armani, Dolce&Gabbana och Valentino som alla antagit en pälsfri policy.

Läs mer
djurensratt-se/agera/kampanjer/Kampanjbilder-Kycklingkampanj

Djurens Rätts kycklingkampanj

Över 100 miljoner kycklingar dödas i Sverige varje år men hur ofta ser du en kyckling? Kycklingarna i Sverige hålls inomhus i grupper på tiotusentals individer och de slaktas redan efter 35 dagar i livet.

Läs mer
djurensratt-se/fokusområden/ko_kalv/Ko_och_kalv_32

Jag vill beta

Den unika svenska lagen som upprätthåller kornas rättighet till att få beta utomhus under sommaren är ifrågasatt. Vi uppmanar nu politikers att bibehålla beteskravet men även att utöka det, så även tjurar och kalvar ges rätt till att beta! 

Läs mer
Protest

Lidl - sluta med turbokycklingar!

Uppmana Lidl att säga nej till turbokycklingar och ja till bättre djurvälfärd! Turbokycklingar hålls trångt inomhus och föds upp så snabbt att de får ont. Nu uppmanar vi Lidl att ta mer ansvar för kycklingarnas välfärd genom att börja jobba med European Chicken Commitment (ECC).
Lidl - sluta med turbokycklingar!

27 908 protester - Nu satsar vi på 30 000!

Jag vill skicka ett protestmejl för djuren!

I nästa steg kan du slutföra din namnunderskrift.
Jag vill få information om arbetet för djuren och hur jag kan hjälpa djuren. Jag kan när som helst avregistrera mig.

För att registrera din underskrift och informera dig om arbetet för djuren sparar vi uppgifterna du lämnar. Namn och ev. motivering blir den underskrift vi lämnar över i kampanjen, namn och epostadress följer med ditt protestmail till mottagaren. Vi hanterar uppgifterna enligt dataskyddsförordningen vilket garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut på något annat sätt. Läs mer i vår integritetspolicy.

De senaste protesterna - Tillsammans förändrar vi världen!

Beklämmande djurhållning!

- Frans van der Vliet

Djur ska ha en bra livstid.

- Sonja Höglund

Djurplågeri

- Kristina Gunnarsson

Fruktansvärt att se hur djuren lider och plågas detta måste få ett slut 😫💔

- Susanne Fredriksdon

Inget borde vara mer självklart

- Elisabeth Sand

Ta ansvar Lidl!

- Ulrike Melander

Ett liv att respektera.

- Carina wahlund

Alla djur förtjänar värdighet.Alla har känslor!

- Benita Emanuelsson

Det är Klart djurplågeri att låta dem lida så här! Tråkigt nog är det ju inte bara Lidl dock. Det krav på yta per fågel som Kronfågel lyder under är Under All Kritik! De trampar ned varandra och blir skadade. Inte okej! Lagar för hållning av Höns och Kycklingar i Sverige Måste Ses Över!

- Johan Malmgren
djurensratt-se/fokusområden/Djurförsök/Djurförsök_3
Agera

Namninsamlingar

Visa att du står på djurens sida – skriv under våra aktuella namninsamlingar för djuren, varje underskrift är viktig.
Tillsammans gör vi skillnad!

Fler namninsamlingar