Djurens Rätt
djurensratt-se/fokusområden/Familjedjur/Familjedjur_4
Stöd arbetet

Ge en livsviktig gåva

Skänk en valfri engångsgåva och bidra till arbetet för djuren. Varje gåva hjälper oss att stärka djurens rättigheter och förändra deras framtid. Varmt tack för ditt stöd!

Skänk en gåva och bidra till arbetet med att stärka djurens rättigheter. Varmt tack för ditt stöd!

Ge en gåva
Stöd oss

Ge en gåva till djuren

Stöd arbetet för djuren genom att skänka en enskild gåva, ge en minnesgåva eller ge bort ett gåvobevis. Varje gåva hjälper oss att stärka djurens rättigheter och förändra deras framtid. Varmt tack för ditt stöd!

Stöd oss

Sätt att ge en gåva

Stöd oss

Ge bort gåvobevis

Ge bort en gåva som gör skillnad för djuren med våra fina gåvobevis. Skriv din egen hälsning och välj om gåvobeviset ska mejlas eller skickas med posten, till dig eller direkt till den du önskar ge gåvobeviset till. 

Ge gåvobevis
Hur vi använder pengarna

Ditt stöd når fram till djuren

djurensratt-se/illustrationer/djurensratt_hurspendera_1

87 % till insatser för djuren

Hela 87% av insamlade medel används till insatser för djuren. Resterande 13 % används till insamling, innovation och nödvändig administration för att kunna hjälpa djuren på bästa möjliga sätt.

djurensratt-se/illustrationer/djurensratt_hurspendera_2

Ditt stöd går till

  • Opinionsbildning
  • Påverkan på lagstiftning
  • Påverkan på företag för bättre djurskydd och mer växtbaserat
  • Inspiration och vägledning till konsumenter
  • Slagkraftiga kampanjer
djurensratt-se/illustrationer/insamlingskontroll_tryggtgivande_2

Kvalitetssäkrat givande

Djurens Rätt har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll. Djurens Rätt är också medlem i Giva Sverige och följer deras Kvalitetskod. Det innebär att vi står för etisk, professionell och transparent insamling samt är granskade av en auktoriserad revisor.

Insamling för Eurotour

Ge en gåva för Europas djur!

Tiden börjar rinna ut för Europas djur. Var med och höj rösten, bidra till vårt påverkansarbete i Europa!

Bidra till insamlingen
Stöd oss

Fler sätt att stödja

djurensratt-se/fokusområden/ko_kalv/Ko_och_kalv_17
Våra principer

Om Djurens Rätt

Vi gör skillnad globalt för de djur som är flest och har det sämst. Det har vi gjort sedan 1882. Med våra målinriktade kampanjer, företagssamarbeten och politiskt påverkansarbete är vi en av världens ledande djurrätts- och djurskyddsorganisationer, med fler än 50 000 medlemmar i Sverige.

Kycklingar på kläckeri.
STÖD OSS

Våra kampanjer

Med slagkraftiga kampanjer engagerar vi allmänheten, belyser problem inom djurhållningen, presenterar lösningar och åstadkommer konkret förändring för djuren. Här kan du läsa mer om vårt kampanjarbete

 

djurensratt-se/fokusområden/grisar/grisar_4
FÖRETAG

Bli stödföretag för djuren

Hjälp djuren genom att ge en gåva till djuren från ditt företag. Som stödföretag för Djurens Rätt är ditt företag med och skapar förändring för djuren samtidigt som ni får en djurvänlig profil.

Bli stödföretag
Att stödja

Vanliga frågor & svar

djurensratt-se/fokusområden/ko_kalv/Ko_och_kalv_1
Vi granskas av Giva Sverige

Vår verksamhet kontrolleras av Svensk insamlingskontroll

Djurens Rätt har ett 90-konto, vilket innebär att vår verksamhet kontrolleras av Svensk InsamlingskontrollDjurens Rätt granskas också av Giva Sverige, branschorganisationen för tryggt givande. Tryggt givande innebär att vi som medlemsorganisation uppfyller alla krav i Kvalitetskoden och därmed står för etisk, professionell och transparent insamling samt är granskade av en auktoriserad revisor. 

Djurens Rätt har idag inga statliga bidrag. Vår verksamhet är helt beroende av frivilligt stöd. Det är helt och hållet tack vare medlemsavgifter, arv och olika typer av gåvor som Djurens Rätt kan jobba för djuren. Våra medel kommer till allra störst del från privatpersoner, men till viss del också från företag och stiftelser.
 

Det går jättebra att swisha till oss. Vårt swishnummer är 123 9010877

Självklart! Att ge en gåva månadsvis är det mest kostnadseffektiva sättet att göra skillnad för djuren. Som månadsgivare är du med och står upp för djurens rättigheter varje dag. Du väljer själv hur mycket du vill bidra med varje månad och som tack för ditt stöd får du en fin välkomstpresent. Bli månadsgivare här.

Du kan absolut ge en gåva till oss utan att ha ett svenskt bankkonto.
Det enklaste sättet är att göra en banköverföring med hjälp av IBAN och BIC/SWIFT, du hittar uppgifterna här nedan. Du kan också kontakta vår givarservice för hjälp, de når du på givarservice@djurensratt.se eller 08-555 914 40

IBAN: SE49 9500 0099 6034 0901 0877
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS

djurensratt-se/fokusområden/Kycklingar/Kycklingar_hemsk_4
Bli månadsgivare eller årsmedlem

Det är enklast att bli medlem via webben

Du kan teckna ett medlemskap som månadsgivare eller årsmedlem i Djurens Rätt. Det lättaste är att fylla i vårt medlemsformulär på webben. Om du inte har BankID kan vi skicka hem en medlemsblankett till dig. Kontakta oss på givarservice@djurensratt.se eller 08-555 914 40 så hjälper vi dig.

Bli medlem
Glad mink i det fria.
Ditt engagemang gör stor skillnad för djuren

Det finns många olika sätt att engagera sig

Det finns många olika sätt att stödja arbetet för djuren. Du kan till exempel skriva under namninsamlingar, starta en egen insamling eller bli volontär. Djurens Rätt har också en egen webbshop där varje köp stödjer arbetet för djuren. Tips: Är du medlem har du 15 % på alla produkter i shopen! 

Stöd oss
djurensratt-se/illustrationer/kontakt_logo
Kontakta

Givarservice

Hittar du inte svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta vår givarservice så hjälper vi dig. Stort tack för ditt stöd och engagemang för djuren!

 

  • E-post: givarservice@djurensratt.se 
  • Telefon: 08-555 914 40