Djurens Rätt
djurensratt-se/fokusområden/Hönor/hönor_glad_7
Kontakt

Har vi kontaktat dig?

Djurens Rätt är en av världens ledande djurrätts- och djurskyddsorganisationer. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

Ringer ni upp?

Ja, du kan bli uppringd av oss. Vi som ringer kvällstid är kampanjinformatörer som arbetar från vårt kontor i Göteborg. Vi ringer för att prata om aktuella kampanjer, samla in feedback på våra material, be om din hjälp i ett viktigt upprop, tacka dig för en gåva eller fråga om du vill bli månadsgivare. Ibland hjälper vi medlemmar eller givare att reda ut något som har blivit fel, som till exempel ett autogiro-givande som inte fungerar.

De telefonnummer vi ringer från är:

  • 0757500291 Bobby (Kvällstid)
  • 0757500294 Klas (Kvällstid)
  • 0855591491 Julia (Kvällstid)

Vi som ringer dagtid är administratörer på Djurens Rätts Givarservice, som arbetar från våra kontor i Göteborg och Stockholm. Vi kan kontakta dig för att reda ut ett felärende kring ett medlemskap, eller hjälpa dig i ett ärende du har kontaktat oss angående.

De telefonnummer vi ringer från är:

  • 0855591406 Sara (Kontorstid)
  • 0855591478 Emma (Kontorstid)                                                                  
  • 0757500296 Andreas (Kontorstid)
  • 0855591455 Jenny (Kontorstid)

Just nu ringer vi våra otroliga månadsgivare för att tacka för engagemanget, informera om vårt arbete och fråga om möjligheten till höjt månadsstöd. Samtalen sker på uppdrag av Djurens Rätt med hjälp av vår samarbetspartner Becksmo kommunikation, vars medarbetare är utbildade av Djurens Rätt.

De telefonnummer vi ringer från är:

  • 0763812563
  • 0763812594

Skickar ni SMS?

Ja, ibland skickar vi SMS till medlemmar eller givare för att tacka för en gåva. Vi skickar från nummer 72 901 eller från avsändare DjurensRatt. Det händer också att vi skickar ett SMS för att tacka för att du har skrivit under en namninsamling eller liknande, och även för att se om du vill bli månadsgivare eller årsmedlem.

Vi använder företaget Cellsynts tjänst för att skicka SMS vilket gör att andra organisationer kan skicka SMS från samma nummer som oss. Det är alltså inget som vi kan påverka, utan de använder helt enkelt samma tjänst. Till exempel använder Diakonia, Hjärnfonden och World Animal Protection Cellsynt samma tjänst så deras SMS kan därför komma från samma nummer.

Om du inte vill få några SMS från oss, kan du följa instruktionen i slutet av SMS:et. Då blockerar vi ditt nummer för framtida SMS-utskick.

djurensratt-se/fokusområden/Hönor/hönor_glad_5
Kontakt

Kontakta oss

Om du vill nå oss dagtid gällande ett medlemskap eller en gåva är du välkommen att kontakta Givarservice:

Vill du nå oss dagtid i ett annat ärende, är du välkommen att kontakta Djurens Rätts växel:

Stöd oss

Bli månadsgivare

Hjälpa oss som månadsgivare så att vi kan fortsätta vårt viktiga arbete för djuren!

BLI MÅNADSGIVARE IDAG