Djurens Rätt
djurensratt-se/fokusområden/Vego/Vego_1
Medlemsforum

Medlemsforum: Hur får vi fler att välja vego?

Djurens Rätt anordnar ett medlemsforum i mars, där du som medlem har chansen att helt digitalt vara med och både lyssna till och också diskutera aktuella frågor med andra inom organisationen. Under vårens tillfälle kommer vi att fördjupa oss i arbetet med att främja växtbaserat. Anmäl dig längre ner på denna sida.

När?

Söndagen den 10 mars, klockan 10:30 - 12:00.

Hur?

Medlemsforumet äger rum digitalt via Teams. Länk kommer två dagar innan forumet äger rum.

Vem?

Medlemsforum är som det låter, ett forum för medlemmar i Djurens Rätt. Inga andra förkunskaper, utöver just medlemskap, krävs!

Varför?

Djurens Rätt är en medlemsorganisation och det är medlemmarnas kloka idéer och finurliga funderingar som tillsammans gör Djurens Rätt till en starkare kraft för djuren. Det här är ett utmärkt tillfälle där du som medlem kan bekanta dig mer med Djurens Rätt och se hur du kan fördjupa ditt engagemang inom organisationen.

Program

Under detta medlemsforum dyker vi ner i Djurens Rätts arbete för att främja växtbaserat. Medverkar gör Cecilia Mille, sakkunnig i hållbarhetsfrågor hos Djurens Rätt som berättar mer om organisationens politiska påverkansarbete för en vegovänlig livsmedelspolitik. Medverkar gör också Rebecca Johansson, ansvarig för Välj Vego som berättar mer om hur arbetet med att inspirera konsumenter till en djurvänlig livsstil ser ut. Under det digitala medlemsforumet kommer du även få möjlighet att diskutera kring vego tillsammans med andra djurvänner. Medverkar under medlemsforumet gör även Camilla Bergvall, riksordförande för Djurens Rätt. Varmt välkommen med din anmälan!

 Medlemsforumet presenteras i samarbete med:

logga NBV

Anmäl dig

Anmäl dig till nästa medlemsforum!

Skicka in din anmälan till vårens medlemsforum där vi kommer att prata om hur Djurens Rätt arbetar för att främja växtbaserat.

Anmäl dig