Djurens Rätt
08 April 2018

”Alla var där” - känsla när Vegovision intog Göteborg i helgen

Omkring 4 000 personer besökte Vegovision under lördagen och kön utanför mässlokalen ringlade sig lång redan innan öppning.

– Det var verkligen en känsla av att ”alla” var där, en riktig publiksuccé och ett bevis på hur starkt intresset för veganska produkter har blivit, säger Sofia Säljö, Projektledare för Vegovision.

Inne på mässan bjöds besökarna på det allra senaste inom vego, allt ifrån intervjuer och samtal om till exempel veganmat och föräldraskap till mat, skor och kosmetika från en lång rad utställare. Lokalerna i Eriksbergshallen var nya för i år med syfte att utöka mässans kapacitet.

– Första året i nya lokaler lär vi oss alltid jättemycket, vi såg ganska snabbt att vi behöver ha en ännu högre kapacitet nästa år. En del gäster fick stå i kö längre tid än vi hade tänkt vilket vi såklart kommer titta på hur vi löser till kommande mässor. Men vi är otroligt glada över det enorma intresset för Vegovision, säger Sofia Säljö.

Ett event i den här klassen skulle aldrig vara genomförbart utan de ideella krafter som är Djurens Rätts grund. Vi vill rikta ett stort tack till alla volontärer som får mässan att gå runt!

Se bilderna från helgen här

Anmäl intresse för att vara med som volontär på Vegovision i Umeå här

Om Vegovision

Vegovision anordnades för första gången i Umeå 2008 och har växt för varje år som gått. Under 2018 anordnar Djurens Rätt Vegovision på tre platser i Sverige! I Göteborg, Umeå och Stockholm. Vegovision Göteborg är anslutna till märkningen Miljömärkt Event, en diplomering från Håll Sverige rent. Läs mer på vegovision.se

Moa Richter Hagert

Moa Richter Hagert

fd kommunikationschef
Dela: