Djurens Rätt
20 January 2020

Angående Djurskyddsfonden

Det har kommit till vår kännedom att en förening som heter Svenska Djurskyddsfonden (organisationsnummer 822003-7462) ringer till personer och ber dem att skänka pengar som de säger ska gå, bland annat till, Djurens Rätt. En del har upplevt att de har varit påstridiga och att de har skickat ut inbetalningskort trots att personerna har tackat nej. På inbetalningskorten uppmanar de att en ska betala inom 10 dagar.

Vi har inget samarbete med svenska Djurskyddsfonden och vi har aldrig fått några inbetalningar från dem. Vi har anmält ärendet till polisen.

Om du har blivit uppringd och upplevt att personen var väldigt påstridig eller att du har fått en faktura trots att du har tackat nej så kan du anmäla det till Konsumentverket.

Om du vill ge en gåva till Djurens Rätts verksamhet så tar vi tacksamt emot den här via webben men det går också bra ge en gåva direkt via plusgiro 90 10 87-7. Tack!

Om du har fått ett samtal från Djurskyddsfonden där de påstår att de samlar in pengar till Djurens Rätt så uppskattar vi om du hör av dig till oss! 

Kontakt

info@djurensratt.se

Sofia Säljö

Sofia Säljö

Ansvarig insamling privatpersoner
Dela: