Djurens Rätt
08 November 2017

Besöksrekord och härlig stämning under Vegovision i Stockholm

Djurens Rätts mässa Vegovision arrangerades för första gången i Umeå 2008 och nu för andra året i rad på Münchenbryggeriet i Stockholm. Kön ringlade lång när mässan öppnade på lördagen och under hela helgen bjöds mässans besökare på provsmakning, föreläsningar och samtal, spännande nya produkter samt lek och pyssel för de minsta.

– Vi är så nöjda med allting med årets mässa! Naturligtvis finns det saker vi vill göra ännu bättre till kommande år, men det är en fantastisk känsla att se så många människor ta del av allt spännande som vegovärlden har ett erbjuda. Tack du som besökte mässan, tack alla utställare och sponsorer och ett särskilt stor tack till alla volontärer som gör mässan möjlig, säger Sofia Säljö, projektledare för Vegovision.

Med de drygt 4 800 personer som besökte mässan i Stockholm i helgen har mer än 10 000 personer besökt någon av Djurens Rätts tre Vegovision-mässor – i Stockholm, Göteborg och Umeå – under 2017!

Redan nu håller planerna för 2018 på att ta form. Redan klart är att Vegovision under 2018 kommer att arrangeras i Göteborg (i idylliska Eriksbergshallen) den 7 april, på Universum i Umeå den 5 maj och i Stockholm igen i november.

Fler bilder från Vegovision i Stockholm kan du se här 

Peter Nilsson

Peter Nilsson

Digital kommunikatör
Dela: