Djurens Rätt
12 January 2022

Bli vegan på 28 dagar med Välj Vego

Runt årsskiftet står många redo att testa förändringar i livet, och inte minst gällande kosten. Därför har Djurens Rätts inspirationssajt Välj Vego! återlanserat utmaningen “Bli vegan på 28 dagar” för att få fler att välja vego.

Deltagare i utmaningen får ett mejl varje vecka under de 28 dagarna som sammanställer en veckomeny, en inköpslista och massvis med inspiration för att hjälpa vegoentusiaster att komma igång med en grönare kost.  

Vi vill ta vara på förändringens vilja som infinner sig under januari och se till att inspirera så många som möjligt att välja vego.
– Matilda Andersson, ansvarig för Välj Vego!

Utmaningen innebär en nystart som gynnar både hälsan, klimatet och djuren. Med recept, inköpslistor och vegopepp blir det enklare och roligare att ändra sina matvanor samtidigt som man gör verklig skillnad för djuren. Utmaningen kickade igång på allvar efter nyårshelgen och det går att anmäla sig under hela januari.

Häng även med @väljvego på Instagram för att få extra pepp och inspireras av andra som gör samma utmaning. Det är enkelt att välja vego!

Linn Åkesson

Linn Åkesson

Kommunikationschef
Dela: