Djurens Rätt
23 August 2018

Djurens Rätt anordnar regionträff i Karlstad

Karlstad 22 september

Vi ordnar den här träffen för alla medlemmar i Djurens Rätt som är bosatta i länen Värmland och Örebro och som vill jobba för en djurvänligare värld med Djurens Rätt. Genom att lära oss mer om aktivism och att samarbeta med andra blir vi en starkare kraft för djuren - tillsammans gör vi skillnad!

  • Var? Studiefrämjandet, Verkstadsgatan 1, Karlstad 
  • När? Lördagen den 22 september klockan 10.00 – 16.30 (drop in med fika från kl 9:30 för de som vill).
  • Hur? Med föreläsningar, workshops, intressanta samtal, god vegansk mat och fika!

Reseersättning går att få för er som bor utanför Karlstad. Ange i anmälan om din restid skulle bli så lång att du behöver hjälp med boende. Vegansk lunch och fika kommer att serveras under dagen. Uppge eventuella allergier vid anmälning. Mer om detta och alla andra detaljer när det närmar sig.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret längst ner på den här sidan. Här kan du se det preliminära schemat för träffen. Attenda gärna eventet på Facebook också!

Om det inte fungerar som det ska, mejla oss istället. Inom några dagar efter din anmälan kommer du få ett bekräftelsemail från oss med mer information. Boka inga resor innan ni fått information om detta från oss.

OBS!

  • OBS 1! Sista dag för anmälan och avbokning var 17 september.
  • OBS 2! Regionträffen är kostnadsfri, men är du anmäld och avbokar utan giltigt skäl efter 17 september faktureras du 100 kronor för träffen samt eventuell resekostnad om resa beställts.
  • OBS 3! För att delta på regionträffen behöver du vara medlem i Djurens Rätt. Är du ännu inte medlem löser du det enkelt här. Du kan också kontakta vår medlemsservice på medlemsservice@djurensratt.se, telefon 08-555 914 40

Har du frågor? Mejla asta.brynsteinsdottir@djurensratt.se eller ring 08-555 914 34

Hoppas vi ses i september!

Ásta Brynsteinsdóttir

Ásta Brynsteinsdóttir

Volontärsamordnare
Dela: