Djurens Rätt
25 October 2018

Djurens Rätt anordnar regionträff i Linköping

Linköping 17 november

Vi ordnar den här träffen för alla medlemmar i Djurens Rätt som är bosatta i länen Östergötland, Sörmland och Jönköping och som vill jobba för en djurvänligare värld med Djurens Rätt. Genom att lära oss mer om aktivism och att samarbeta med andra blir vi en starkare kraft för djuren - tillsammans gör vi skillnad!

  • Var? Trädgårdstorget 6, Linköping
  • När? Lördagen den 17 november kl. 10.30 – 16.30 (drop-in med fika från kl 10:00 för de som vill).
  • Hur? Med föreläsningar, workshops, intressanta samtal, god vegansk mat och fika!

Reseersättning går att få för er som bor utanför Linköping. Ange i anmälan om din restid skulle bli så lång att du behöver hjälp med boende. Vegansk lunch och fika kommer att serveras under dagen. Uppge eventuella allergier vid anmälning. Mer om detta och alla andra detaljer när det närmar sig.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret längst ner på den här sidan. Här kan du se det preliminära schemat för träffen. Attenda gärna eventet på Facebook också!

Om det inte fungerar som det ska, maila oss istället. Inom några dagar efter din anmälan kommer du få ett bekräftelsemail från oss med mer information. Boka inga resor innan ni fått information om detta från oss.

OBS!

  • OBS 1! Sista dag att anmäla sig var 8 november och anmälan är nu stängd.
  • OBS 2! Regionträffen är kostnadsfri, men är du anmäld och avbokar utan giltigt skäl efter 8 november faktureras du 100kr för träffen samt eventuell resekostnad om resa beställts.
  • OBS 3! För att delta på regionträffen behöver du vara medlem i Djurens Rätt. Är du ännu inte medlem löser du det enkelt här. Du kan också kontakta vår medlemsservice på medlemsservice@djurensratt.se, telefon 08-555 914 40

Har du frågor? Mejla emil.rissve@djurensratt.se eller ring 08-555 914 33

Hoppas vi ses i november!

Emil Rissve

Volontärsamordnare
Dela: