Djurens Rätt
21 February 2017

Djurens Rätt anordnar regionträff i Umeå

Umeå 18-19 mars

Vi ordnar den här träffen för alla medlemmar i Djurens Rätt som är bosatta i Västernorrland, Västerbotten, Norrbotten, Jämtland och som vill jobba för en djurvänligare värld med Djurens Rätt. Genom att lära oss mer om aktivism och att samarbeta med andra blir vi en starkare kraft för djuren - tillsammans gör vi skillnad!

  • Var? Lokal i porten bredvid Djurens Rätts kontor, Västra Norrlandsgatan 11 B, 903 27 Umeå
  • När? Lördagen den 18 mars klockan 16:00-19:00 (frivillig middag från 18:00) samt söndagen den 19 mars klockan 10:00 – 15:00
  • Hur? Med föreläsningar, workshops, intressanta samtal, god vegansk mat och fika!

Reseersättning går att få för er som bor utanför Umeå. Vegansk mat kommer att serveras under dagarna. Uppge eventuella allergier vid anmälning samt om du behöver hjälp att ordna boende i Umeå. Mer om detta och alla andra detaljer kommer skickas till dig när det närmar sig.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret längst ner på denna sida. Om det inte fungerar som det ska, mejla oss istället. Inom några dagar efter din anmälan kommer du få ett bekräftelsemail från oss med mer information. Boka inga resor innan ni fått information om detta från oss.

OBS!

  • Sista anmälningsdag var 9 mars och det går inte längre att anmäla sig.
  • Regionträffen är kostnadsfri, men är du anmäld och avbokar utan giltigt skäl efter 13 mars faktureras du 100 kronor för träffen samt eventuell resekostnad om resa beställts.
  • För att delta på regionträffen behöver du vara medlem i Djurens Rätt. Är du ännu inte medlem löser du det enkelt här: www.djurensratt.se/stod-oss. Du kan också kontakta vår medlemsservice på medlemsservice@djurensratt.se, telefon 08-555 914 40

Har du frågor? Mejla hannah.matkala.nylander@djurensratt.se eller ring 08-555 914 19

Hoppas vi ses i mars!

Hannah Matkala Nylander

Hannah Matkala Nylander

Volontärsamordnare
Dela: