Djurens Rätt
16 October 2014

Djurens Rätt tilldelas utmärkelse från Givareguiden

Vi har tidigare berättat om hur Djurens Rätt för andra året i rad fått högsta betyget i Givareguidens granskaning av ideella organisationer. Nu har organisationen även blivit tilldelade Givareguidens diplom och märket "Granskad och godkänd av Givareguiden". Av 217 granskade organisationer är det bara 28 som lever upp till de krav på demokrati, transparens och ekonomisk förvaltning som Givarguiden har satt upp. Djurens Rätt är en av dessa 28. Med detta så platsar Djurens Rätt på Givareguidens gröna lista. Såhär säger Givareguiden själva:

Endast organisationer som uppfyllt kriterierna för högsta betyg i Givarguidens bedömning får ta emot detta diplom. Bra jobbat hälsar vi på Givarguiden!

Givarguiden är ett verktyg som är till för att du som givare eller medlem lättare ska kunna avgöra vilken organisation du vill stödja. På Givareguidens hemsidakan du själv läsa mer om Djurens Rätt och hur vi klarar oss på givareguidens bedömningspunkter. Jämför gärna oss med andra organisationer för att se skillnaderna.

Här kan du läsa förbundsordförande Camilla Björkboms berättelse om arbetet bakom framgångerna.

Moa Richter Hagert

Moa Richter Hagert

fd kommunikationschef
Dela: