Djurens Rätt
02 July 2020

Djurens Rätts sommarturné besöker Skövde i sommar

9 juli kommer vi till Skövde och du hittar oss i vårt turnétält på Hertig Johans torg. Kom gärna förbi och säg hej! Med oss kommer vi ha vår kampanj 99 miljoner. Djurens Rätt vill förändra situationen för kycklingarna i Sverige och under årets sommarturné kommer därför kycklingarna vara i fokus. Vi vill genom samtal och informationsspridning få fler att välja bort kycklingar från tallriken.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19 för att det ska bli så säkert som möjligt för alla. Läs mer här om de åtgärder vi tar.  

Vi behöver hjälp! Är du intresserad av att hjälpa till på vårt turnéstopp i Skövde? Ta då kontakt med Gustav Magnusson, turnécoach på Djurens Rätt. Du når honom genom att maila gustav.magnusson@djurensratt.se eller ringa 08-555 914 48.

Har du inte möjlighet att delta men är intresserad av att engagera dig i Djurens Rätt? Maila aktiv@djurensratt.se eller direkt till vår kontaktperson i Djurens Rätt Skövde. Du når henne genom att maila skovde@djurensratt.se.  

Läs mer om sommarturnén här.

Hoppas vi ses!

Peter Nilsson

Peter Nilsson

Digital kommunikatör
Dela: