Djurens Rätt
28 February 2022

Få ett gratis medlemskap på köpet!

Varför är det viktigt att registrera miniklubben hos Rädda Djuren-klubben?

När ni registrerar er miniklubb kan er klubb ansöka om medel från Rädda Djuren-klubben för att göra roliga projekt. Ni får också stöd från Rädda Djuren-klubben med tips och kul idéer om vad miniklubben kan göra. Genom att registrera miniklubben möjliggör ni att Rädda Djuren-klubben kan fortsätta sitt arbete för djur och barn, en registrering bidrar till en djurvänligare framtid.

 

Det är superenkelt att starta en miniklubb!

Ni behöver vara mellan 6-13 år, minst 3 stycken medlemmar och välja ett klubbnamn. Det kostar ingenting att skapa en miniklubb och ni bestämmer själva vad er klubb ska göra. Ni kan till exempel ha en miniklubb som handlar om ett speciellt djur eller ett tema ni vill lära er mer om. Eller så kan ni ha en klubb som samlas och gör bra saker ihop - till exempel pysslar djurvänligt, plockar skräp i naturen, ritar affischer med djurvänliga budskap, eller bakar vegofika tillsammans. 

 

Bli en superhjälte för djuren med en miniklubb:

Läs mer om hur enkelt det är att starta en miniklubb här

Läs vidare om miniklubbarnas arbetsområden här

Här finns tips på vad en miniklubb kan göra här

Mer information om vad miniklubbar kan göra för djuren här

Peppa fler att ställa sig på djurens sida här

 

🎉 GRATIS MEDLEMSKAP I RÄDDA DJUREN-KLUBBEN! 🎉

Rädda Djuren-klubben är Sveriges snällaste barnklubb! Som medlem får du klubbens tidning Klubbnytt fem gånger per år och en fin välkomstpresent. Medlemsavgiften är på 100 kronor och gör skillnad för djuren.

Efter att medlemskapet betalats så kan du ge bort ett gratis medlemskap till ett annat barn. Det ingår ingen välkomstpresent i medlemskapet som är gratis, men självklart får barnet 5 ex av tidningen Klubbnytt som är till bredden fylld av pyssel, knep & knåp och djurfakta, och massa annat skoj!

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt.

 

Teckna ett medlemskap & få ett gratis på köpet

Miniklubb

 

Åsa Björk

Åsa Björk

Ansvarig för Rädda Djuren-klubben
Dela: