Djurens Rätt
10 November 2020

IsaDora stöttar Djurens Rätt under Green Week 2020

Ett av IsaDoras kärnvärden är att ha jobbat utan djurförsök sedan starten 1983 och de har  en ständigt växande vegansk portfölj. Detta vill företaget belysa i sitt samarbete med Djurens Rätt.

“Djurens Rätt är Sveriges största djurrättsorganisation och är en av Sveriges främsta experter i djurförsöksfrågan. De inspirerar och möjliggör för konsumenter och företag att välja veganskt, och göra djurvänliga val“, skriver IsaDora i ett pressmeddelande.
 

Vi är så stolta över att vår portfolio med veganvänliga produkter växer och vill verkligen låta dem ta plats under denna vecka – i synnerhet för att skapa en balans till galenskapen kring kommande Black Week, som förstås sker även i år. Vi vet dock att vi har många lojala konsumenter som väljer våra produkter för den höga kvaliteten och är villiga att betala fullt pris när det bidrar till en god sak: att stödja Djurens Rätt.
- Daria Ignatova, Marketing & Product Development Director på IsaDora

Under Green Week kan man köpa IsaDoras veganvänliga produkter på Apotea.se och samtidigt vara med och ge ett bidrag för att stödja arbetet för djuren, IsaDora skänker 5 kronor per veganvänlig produkt till förmån för Djurens Rätt under denna vecka.

Det är precis sådana här initiativ som vi vill se fler av. Djurskydd bör vara en självklar del i alla företags CSR-arbete och stora företag har också stora möjligheter när det kommer till att skapa förändring.
- Camilla Bergvall, förbundsordförande för Djurens Rätt.

Francesca Vilches

Francesca Vilches

Ansvarig för växtbaserad utveckling
Dela: