Djurens Rätt
07 December 2015

Julstress i skinkfabriken: Djurens Rätts reklamkampanj vintern 2015

De flesta grisar i livsmedelsindustrin får aldrig komma ut. Många får se solljus för första gången när det är dags att åka till slakteriet.

Trängsel och stress är vardag för en gris i livsmedelsindustrin. Under sitt korta liv har varje gris mindre än en kvadratmeter att röra sig på.

Detta är två av budskapen när Djurens Rätts stora reklamkampanj för vintern och julen 2015 nu har dragits igång.

Kampanjen kommer att synas i kollektivtrafiken i följande städer: Alingsås, Borlänge, Borås, Falkenberg, Falun, Göteborg, Halmstad, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Luleå, Malmö, Skellefteå, Skövde, Stenungssund, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Varberg, Vårgårda, Vänersborg och Örnsköldsvik.

Den syns på digitalskyltar i Stockholm och Malmö och körs i tidningar som Metro, Aftonbladet, Situation Stockholm, Faktum, Hem & Hyra, Gaffa och Hänt Extra samt på flygplatserna Arlanda och Landvetter och flygplatserna i Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby, Umeå, Visby och Åre/Östersund.

Digitala skyltar och banners syns även på diverse webbsidor runt om på nätet liksom på sociala medier. Och kanske dyker den upp på några fler platser, håll utkik...

Vill du vara med och sprida kampanjen så går affischer och flyers att beställa på www.djurensratt.se/material.

Var med och gör skillnad för grisarna – välj vego i jul! Läs mer påwww.djurensratt.se/skinkfabriken.

Peter Nilsson

Peter Nilsson

Digital kommunikatör
Dela: