Djurens Rätt
12 October 2020

Kosttillskott från BrilliantIQ veganmärks

Företaget BrilliantIQs produkter Clarity Mind och Xcrcise har nu lanserats med Djurens Rätts märkning I’M VEGAN. BrilliantIQ kombinerar ny fysiologisk kunskap med traditionella österländska medicinalväxter för att svara på nya behov kring hälsa och välmående med produkter som är lätta att hantera.

Clarity Mind och Xrcise från BrilliantIQ är växtbaserade kosttillskott i form av tuggummi som innehåller en mängd olika naturliga vitaminer, mineraler och aminosyror.

“I Clarity Mind fokuserar vi på ämnen som ger balans, lugn och påverkar din kognitiva förmåga. Vi har valt ämnen som har en positiv effekt på inlärning och minnesfunktion genom att ge hjärnan glukos så att den kan arbeta på bästa sätt”, förklarar BrilliantIQ. “I Xrcise fokuserar vi på ämnen som ger energi och det där lilla extra orket när du behöver det som bäst och optimerar din prestation. Det ger ökad blodcirkulation och bättre syreupptagningsförmåga”.

I'M VEGAN är en veganmärkning från organisationen Djurens Rätt som gäller både livsmedel, hygienartiklar och kosmetika. Att använda märkningen I'M VEGAN är ett enkelt, tydligt och självklart sätt att visa konsumenterna att ett varumärke uppfyller de krav som Djurens Rätt ställer på veganska produkter.

Vi vill göra det enkelt för konsumenter att hitta det de söker i butikshyllorna. Därför tillhandahåller Djurens Rätt märkningen I'M VEGAN som tydligt förmedlar att produkten inte innehåller animalier, säger Sarah Mansouri, konsumentansvarig på Djurens Rätt.

Ika Yébenes Herce

Ika Yébenes Herce

Ansvarig för företagssamarbeten
Dela: