Djurens Rätt
04 April 2017

Peppa igång sommarturnén på årets kickoff!

Varje sommarturné börjar med sommarturné-kickoff - det är sen gammalt. I år kommer kickoffen hållas 12-14 maj på Wendelsbergs folkhögskola som ligger i Mölnlycke, en liten bit utanför Göteborg.

Att vara med på kickoffen är peppigt på flera sätt! Först och främst kommer du få en kick av all inspiration, det kommer hållas workshops och föreläsningar. Vi kommer lära oss allt om sommarturnén, djuren i livsmedelsindustrin, pälsdjursfarmning, aktivism, hur infobordsarbete fungerar och mycket mer. Kickoffen passar både dig som är helt ny inom Djurens Rätt och även dig som varit med i flera år. Deltagare på kickoffen har dessutom förtur att hänga med på de mest populära turnéstoppen. Efter kickoffen är vårt mål att du ska känna dig så förberedd och trygg som möjligt i uppdraget som volontär på sommarturnén.

Klicka här för att anmäla dig! Sista anmälningsdag till kickoffen är 1 maj. 

Utöver kickoff-anmälan finns även volontäranmälan öppen nu! Som volontär på sommarturnén deltar du på så många turnéstopp i din närhet som du har möjlighet till. På dem får du, med stöd av den ansvarige turnécoachen, coachning i medlemsvärvning och hur en bäst kan sprida djurrättsbudskap. Du hjälper till att sätta upp vår monterplats, delar ut flyers, pratar och diskuterar med besökare, värvar medlemmar och umgås med likasinnade under några intensiva dagar. Utan volontärer finns ingen sommarturné!

I anmälan kan du göra en intresseanmälan till populära turnéstopp och anmälan finns här.

Läs mer om årets turné på www.djurensratt.se/sommarturne.

Iva Urbanek

Iva Urbanek

HR-generalist
Dela: