Djurens Rätt
18 August 2016

The Plant ansluter sig till 100 % VEGANSKT

The Plant är Sveriges första helt ekologiska och veganska fastfood-restaurang belägen på Götgatan 132, i Ringen köpcentrum, i Stockholm. The Plant - Food that works har serverat vegansk snabbmat sedan öppningsdagen i december.

– Jag valde att inte basunera ut att vi var veganska i början, utan ville först sälja på god smak. Nu när vi har hittat rätt med utbud och recept är det självklart att vi ska visa våra gäster vad de äter. Därför väljer vi att märka oss med loggan 100 % VEGANSKT. Dels ska det underlätta för de som söker veganskt och sedan ska det informera de som väljer att äta hos oss vad det är de får. Förutom 100 % veganskt är The Plant också 100% ekologiskt, säger Maximillian Lundin.

Märkningen "100 % VEGANSKT®. Godkänd av Djurens Rätt" är varumärkesregistrerad och Sveriges första egna veganska märkning. Den är enkel och tydlig för konsumenter som inte vill äta livsmedel med animaliska ingredienser. Läs mer på www.djurensratt.se/100-procent-veganskt

The Plant flyttar in på Vegovision!

Maximillian och The Plant kommer du också att kunna hitta på Vegovision i höst där de tar hand om mässans restaurang. Utöver The Plant kommer caféet Delivore och Stockholms bästa food trucks Vegan Schmegen och Vegan Soul Train att finnas på plats.

Vegovision är Djurens Rätts mässa för djurvänliga val, läs mer och delta i eventet på Facebook.

Moa Richter Hagert

Moa Richter Hagert

fd kommunikationschef
Dela: