Djurens Rätt
19 August 2015

Sommarturnén värvar 1 000 nya medlemmar!

Djurens Rätts sommarturné är en folkfest och en svindlande resa genom hela Sverige. Vi möter folk på gator och torg, på festivaler och marknader. Vi sprider information om djurens situation och påverkar alla vi möter. Under sommarturnén tillkommer det också en massa nya medlemmar till organisationen. Medlemmar som gör oss starkare som organisation och som stärker rösten för djuren.

Trots att det återstår några veckor av sommarturnén så har vi nått målet med att värva 1 000 st nya medlemmar till Djurens Rätt. 

Har du stött på oss under sommaren? Om inte så finns det fortfarande några chanser kvar! Popaganda i Stockholm, Musikens Makt i Luleå, Malmöfestivalen och Pride i både Helsingborg och Örebro är några av de stopp vi har kvar på agendan. Hela turnéschemat hittar du här

Gilla oss på Facebook och följ Sveriges största ideella informationssatsning ute på vägarna. Det är tack vare allt engagemang och alla ideella insatser som vi kan göra det vi gör!

Vill du också stödja vårt arbete? Klicka här! Mer information om turnén och kampanjen hittar du på Sommarturnéns sida.

Varmt välkommen önskar vi även dig som är ny medlem i Djurens Rätt, ditt medlemskap gör skillnad. Här kan du läsa om dina medlemsrabatter och här kan du hitta mer information om att bli aktiv inom Djurens Rätt.

Dela: