Djurens Rätt
18 January 2016

Succémässan Vegovision kommer till Stockholm

Vegovision är Djurens Rätts mässa med syfte att sprida vegansk matglädje och inspirera till en djurvänlig livsstil. Mässorna bjuder på god mat, lärorika föreläsningar och en bredd av utställare med olika veganska produkter.

– Vi märker att det finns ett stort intresse för vegansk mat och livsstil. Vegovision är en oerhört uppskattad mässa och många hör av sig tills oss och frågar när den kommer till Stockholm. Nu kan vi äntligen svara med ett datum, säger Camilla Björkbom, förbundsordförande för Djurens Rätt.

Mässan arrangerades för första gången i Umeå år 2008 och har sedan dess växt i omfattning för varje år.Mässorna i Göteborg och Umeå slog båda besöksrekord under 2015 men tar nu en paus för att ge plats för Vegovision Stockholm, helgen 5-6 november 2016.

– Münchenbryggeriet utgör några av Stockholms mest attraktiva mäss- och eventlokaler och blir perfekta för Vegovision. Vi har precis börjat boka utställare och vi hoppas att minst 5 000 personer kommer att besöka Vegovision i Stockholm 2016, säger Claes Nordin, ansvarig för företagssamarbeten på Djurens Rätt.

Följ Vegovision på Facebook och se www.vegovision.se för mer information om mässan!

Peter Nilsson

Peter Nilsson

Digital kommunikatör
Dela: