Djurens Rätt
04 November 2016

Vegovision tar över Münchenbryggeriet i helgen

– Det här är årets vegohändelse! Vi har laddat upp med ett fullspäckat program av mat, inspiration, utställare och kända profiler. Det blir allt från bloggare som Moa Murderess, OS-medaljören Lars Frölander, rapparen Adam Tensta till kända vegoprofiler som Mattias Kristiansson och Karolina Tegelaar, säger Sofia Säljö, projektledare för Vegovision.

Vegovision bjuder på ett omfattande program med föredrag och längre programpunkter i Riddarsalen och kortare programpunkter och intervjuer på scenen i mässhallen. För barnen och deras föräldrar finns ett helt eget program i Rädda Djuren-klubbens rum på mässan. Här kan du även pyssla, leka och träffa Djurens Rätts maskotar.

Mataktörerna på mässan är noga utvalda och utgörs av etablerade lokala aktörer som du sedan kan hitta runt om i Stockholm. The Plant, Sveriges första helt ekologiska och veganska fastfood-restaurang, driver mässrestaurangen och Stockholms bästa food trucks Vegan Schmegan och Vegan Soul Train parkerar i mässhallen. Fikat står Delivore, Goodstores nya vego-café och deli, för. I mässhallen finns dessutom ett öppet kök där olika matfantaster kommer laga mat under hela helgen.

– Både utbudet och efterfrågan av veganska produkter har skjutit i höjden de senaste året och Vegovision blir samlingsplatsen för allt det senaste inom vegovärlden. Programmet är knökfullt och det kommer verkligen att finnas något för hela familjen, säger Sofia Säljö.

Var? Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

När? Lördag 5 november kl.10.00–18.00 och söndag 6 november kl. 10.00–17.00

Inträde? 100 kr/dag. Medlemmar i Djurens Rätt samt barn upp till och med 13 år går in gratis. Det går att bli medlem på plats.

Tillgänglighet: Lokalen har hiss och RWC-toaletter. Ledsagare till besökare med funktionshinder har fri entré på Vegovision. Assistanshund (med tjänstetäcke och ID-kort) är välkommen i lokalen. Det kommer att finnas nötter i lokalen så du som har luftburen allergi kan tyvärr inte delta på mässan.

Sponsorer: Hälsans Kök, Goodstoore, Vegourmet, Citygross, Ahlströms Factory, Green Laces, ICA, Oumph! Planti, Parrots, Planti, Rosenserien, Fry´s, Oatly, Dee´s och Paul Mitchell.

Se hela programmet här

Moa Richter Hagert

Moa Richter Hagert

fd kommunikationschef
Dela: