Djurens Rätt
30 March 2020

Vill du vara volontär på Djurens Rätts sommarturné?

Sommarturnén är Djurens Rätts stora utåtriktade satsning för att brett sprida budskapet om djurs rättigheter på evenemang runt om i landet. Omkring 100 volontärer engagerar sig varje år och vi besöker festivaler, marknader och stadsfester. Med hjälp av våra fantastiska turnécoacher inspirerar vi människor till att göra skillnad för djuren genom samtal och information. Tillsammans ger vi djuren en röst!

Som vanligt har sommarturnén en kampanj som volontärer informerar om på turnéstoppen. Årets turné ska fokusera på kycklingarnas situation i köttindustrin. Det blir en fortsättning av förra sommaren eftersom vi även då arbetade med ”99 miljoner”. Namnet på kampanjen syftar på antalet individer som slaktas varje år i de svenska fabrikerna.   

Nu har du chansen att hänga med som volontär på sommarturnén 2020! Så för att du ska känna dig trygg i rollen som volontär anordnar Djurens Rätt digitala kickoffs den 9, 10 och 17 maj. Där kommer det vara föreläsningar och workshops, och du får lära dig mer om hur du kan hjälpa till och vara med på sommarturnén.

Häng med på kickoff! Det bjuds såklart på god vegomat och du träffar andra likasinnade. Det blir en härlig dag och en grym start för den bästa sommarturnén!

Coral Ricote

Coral Ricote

Kampanjchef
Dela: