Djurens Rätt
djurensratt-se/fokusområden/ko_kalv/Ko_och_kalv_1
UF-företag

Gör skillnad för djuren

Hej bästa UF-företag! Vad fantastiskt att ni vill hjälpa djuren – stort tack för det.

Det enklaste sättet att donera en del av er vinst till arbetet för djuren är att starta en insamling via vår hemsida. Ni kan då antingen själva föra över de pengar ni får in, eller så låter ni de som köper er produkt eller tjänst sätta över pengar direkt till er insamling.

På er insamlingssida kan ni följa hur det går för insamlingen, och ni kan välja att ha insamlingen igång en kort period, i samband med ett event, eller en längre period som en termin eller ett år.

Starta en insamling
djurensratt-se/fokusområden/Kycklingar/Kycklingar_glad_9
Om UF-företag

Vanliga frågor & svar

djurensratt-se/insamling/Samarbetslogga-blå
För UF-företag

Ni får använda vår samarbetslogga

Alla som samlar in pengar till förmån för Djurens Rätt får använda sig av våra speciella insamlingsloggor. Kontakta oss om ni vill ha en högupplöst insamlingslogga att använda för er webbsida, på skyltar eller liknande.

djurensratt-se/fokusområden/ko_kalv/Ko_och_kalv_34
För UF-företag

Nej, tyvärr

Vi är förstås väldigt tacksamma för att ni vill skänka delar av er vinst till Djurens Rätts verksamhet, men vi har tyvärr inte möjlighet att bekosta framställningen av en produkt eller att betala resekostnader eller liknande för ert UF-företag.

djurensratt-se/fokusområden/Hönor/hönor_glad_5
För UF-företag

Dessvärre inte

Vi är supertacksamma att ni vill stötta vårt arbete, men ni får dessvärre inte säga att insamlingen görs i samarbete med Djurens Rätt (om vi inte har skrivit ett avtal om samarbete). Det bästa är att säga att ni samlar in till Djurens Rätt eller gör ert arbete till förmån för oss.

djurensratt-se/fokusområden/Vego/Vego_17
För UF-Företag

Viktigt att tänka på

Insamlingar till förmån för Djurens Rätt får aldrig förknippas med animaliska produkter, djurtestade produkter, alkohol eller tobak. Djurens Rätt har rätt att avbryta insamlingar som bryter mot dessa regler.

djurensratt-se/fokusområden/Kycklingar/Kycklingar_hemsk_4
För UF-Företag

Hur används pengarna?

Djurens Rätt har inte möjlighet att öronmärka de pengar som ni samlar in. Det går alltså inte att bestämma vad insamlingens pengar ska användas till inom organisationen.

När ni skänker pengar eller startar en insamling till Djurens Rätt så går det till vårt arbete för djuren. Vi prioriterar att lägga mest resurser på de djur som är flest och har det allra sämst. Det är där vi kan göra störst skillnad för så många individer som möjligt.

djurensratt-se/illustrationer/kontakt_logo
För UF-Företag

Kontakt

Kontakta oss om ni har fler frågor:

  • E-mail: sponsor@djurensratt.se